AKTUELNO

Nije im bilo lako.

Pevačica Tanja Savić prijavila je supruga policiji, jer već mesecima nije videla svoju decu. Međutim, Tanja nije jedina - mnoge naše pevačice izgubile su statateljstvo nad decom, a neke su uskraćene za prisustvo svojih naslednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Maja Nikolić

Prva na spisku bila je Maja Nikolić koja je 2011. godine izgubila starateljstvo nad svojim sinom Lazarom, za kog se dugo borila protiv bivšeg supruga: "Na pravdi Boga mi je oduzeto dete! Neću odustati" - rekla je tada Maja.

Foto: Pink.rs

Severina

Pevačica Severina Kojić slučaj za starateljstvo je izgubila protiv bivšeg supruga, biznismena Milana Popovića. Izrečena joj je privremena mera oduzimanja starateljstva nad detetom.

Foto: Instagram.com/tina_ivanovic_official

Tina Ivanović

Tina Ivanović godinama nije mogla da viđa svoje dete, a kako je tvrdila ovaj period bio je pravi pakao u njenom životu: "Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli" - ispričala je Tina pre nekoliko godina.

Foto: Instagram.com

Sindi

Bivša članica grupe "Modelsice" Ivana Stamenković Sindi izgubila je borbu za starateljstvo nad svojom ćerkom Petrom. Iako se tada pisalo da je Stamenkovićeva pretrpela porodično nasilje, starateljstvo i dalje pripada njenom bivšem suprugu.

Foto: Instagram.com/indiraradicofficial

Indira Radić

Indira Radić nikada nije krila od javnosti da je nakon razvoda preživela pakao kada joj je bivši muž oteo sina Severina. Pevačica se nerado seća tog perioda, a danas ona i njen otac njenog deteta imaju sasvim drugačiji odnos.

Autor: Pink.rs