AKTUELNO

Skandal za skandalom!

Baka Prase, ponovo je postao aktivan na Instagramu i Jutjubu, nakon što se pre nekoliko nedelja povukao sa svih mreža, a sad tvrdi da je bio 15 dana u zatvoru. On je odlučio da povuče sav sadržaj sa svojih naloga zbog toga što su ga optuživali da je bio sa devojkom koja nema 18 godina.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Bogdan je tada rekao kako nije znao da je devojka maloletna, ali ipak su mu sponzori okrenuli leđa. Bogdan se juče oglasio novim videom pod nazivom "Petnaest dana pakla u zatvoru". On je ispričao da su mu navodno "ljudi banuli na gajbu, priveli ga i pretukli". U snimku, paralelno s njegovim obraćanjem pratiocima, jutjuber pušta snimke navodne rekonstrukcije događaja kao parodiju, a sudiju i policiju glume njegovi saradnici.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Vreme je da vam kažem zašto me nije bilo 15 dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim. Iskreno, nisam razmišljao o povlačenju, jednostavno sam morao zbog nekih stvari i nije bilo do mene. Svih 15 dana nisam snimao i povukao sam slike jer nisam znao koji će biti ishod svega što se dešava, tako da sam bio u fazonu - ako se nešto desi, da budemo pripremljeni za to. Bio sam u zatvoru 15 dana zbog svega ovoga što se izdešavalo. Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene, a tužilaštvo je bilo u obavezi da to proveri i poslali su ljude po mene na ispitivanje - ispričao je Baka.

Autor: Pink.rs