AKTUELNO

Ovo je bila njena poslednja želja!

Pre nekoliko dana u Beogradu je kremirana spisateljica Isidora Bjelica, njena drugarica pevačica Zorana Pavić sa svima je podelila i Isidorinu poslednju želju. Isidora je ostavila u amanet Zorani da posle njene sahrane organizuje žurku u belom za najbliže prijatelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorana će, kao prava drugarica to i učiniti, a pevačica je sa svima podelila i poruku koju joj je Isidora poslala nekoliko dana pre nego što je preminula.

Pingvi, dobih nalaz, e, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica. Ti znaš sve koje sam volela, pa jest zahtevno, al' j...ga, Pingvi, zapalo te. Volim te, evo ti i mejl i šifra mog Instagrama ako ti zatreba za afterlajf dernek - napisala je tada Isidora.

Foto: Pink.rs

Kada bude prošlo 40 dana, a njena izmrcvarena duša nađe svoj mir, održaću obećanje. Već imam neke ideje kako to da izvedem da na najlepši i neadekvatniji mogući način ispunim njenu želju, onako kako mislim da bi se njoj to dopalo. Vozila sam kola u trenutku kada mi je stigla ta poruka. Rekla sam joj da me potresla i da ću se slupati, a ona mi je odgovorila da vozim i da joj pišem kad se parkiram i u svom šaljivom maniru rekla da mi je to zapalo i šta da radi uz smajli - rekla je Zorana ovim povodom.

Autor: S. K.