AKTUELNO

Svi su imali samo reči hvale za nju.

Popularna pevačica Dara Bubamara svoje slobodne dane provodi u svom rodnom gradu Novom Sadu. Kako kaže njena komšinica, pre tačno tri godine se doselila u jedan luksuzni kompleks koji još uvek nije izgraden do kraja.

Prema pričama stanara iz obližnje zgrade, Bubamara živi u penthausu sa sinom Kostom.

Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Tri godine živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu - kaže frizerka iz obližnjeg salona u Darinom komšiluku.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official Verified

Nekoliko puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji - rekla je jedna komšinica.
Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, štaviše, bila je bolesna, videlo se to i po njoj. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje, zapazila bih je na svakom ćošku ovde - rekla je apotekarka koja radi takođe blizu Darine zgrade.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

Lepa je Dara uživo. Dode s vremena na vremeu prodavnicu, ne baš preterano često. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i proșta žena kao i ja - otkrila je prodavačica, takođe Darina komšinica.

Autor: R.L.

#Dara Bubamara