AKTUELNO

Isidora je izgubila dugogodišnju borbu danas u stanu svojih roditelja!

Smrt književnice Isidore Bjelice koja je danas popodne izgubila borbu sa opakom bolešću, šokirala je i uznemirila celu javnu scenu. Mnogi poznati prijatelji, pevači, pevačice, glumice, voditeljke i ostali su se oprostili od Isidore potresnim porukama, a to je uradila i Radmila Rada Manojlović.

Foto: Instagram.com/Isidora Bjelica

Podsetimo, Rada i Isidora nekoliko puta imale su zajedničko gostovanje u emisijama na televiziji Pink i uvek su bile bliske, čak je književnica i posavetovala pevačicu kada je u pitanju njen fizički izgled u pitanju. Kao neko ko je izuzetno poštovala Isidoru, Rada je potresnim i emotivnim pismom se oprostila od nje i to podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Svi smo šokirani ovom iznenadnom i neizmerno tužnom vešću. Draga Isidora, ostaćeš zauvek u našim srcima kao simbol lepote, elegancije, duhovitosti, harizme, inteligencije, a pre svega, simbol neprekidne borbe i velike snage i pozitivne energije koju si imala, a kosu si nesebično delila svima oko sebe. Bila si motivacija i uzor svima nama, i znanima, i neznanima, pomagala i ohrabrivala i pored svoje velike borbe, a to mogu samo najveći, kojima su ljudskost, srce i duša veliki kao planina! Čast mi je bila poznavati takvu osobu. Zbogom anđele, zbogom borcu naš! Bože molim te, zagrli je i podari joj večni spokoj i mir u rajskom naselju - napisala je Rada i izjavila iskreno saučešće Isidorinoj porodici.

Foto: Instagram.com

Autor: O.Bogdanović

#Isidora Bjelica

#Radmila Rada Manojlović