AKTUELNO

Sve je jasno kao dan.

Kao što ste već navikli, od kada su se kapije Bele kuće zatvorile i kamere pogasile, sa zadrugarima je publika nastavila da se druži u nešto drugačijem obliku. Iz dana u dan na televiziji Pink u emisijama "Zadruga- Narod pita" gostuju bivši zadrugari koji govore o svemu što se dešavalo, kao i o onome što se sada dešava u njihovim životima.

Sinoć je voditelj Dragan Marinković Maca ugostio Minu Vrbaški i Baneta Čolaka, a preksinoć su gosti bili Jelena Pešić i Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je jedna gledateljka dok je razgovarala sa Minom rekla da se veče pre u program nije uključija gledateljka iz Novog Sada nego tetka Jelene Pešić, te da ju je zato ishvalila. Ona nije delila mišljenje sa ovom Novosađankom, a šta je još rekla o Jeleni, pročitajte u tekstu ispod.

Ovo je, naravno, čula i sama Jelena Pešić, te se na svo Instagramu oglasila i rešila sve eventualne sumnje.

Foto: Instagram.com

Moja tetka vas pozdravlja iz Istanbula. Uživa na Bosforu, odakle sugurno nije mogla da se javi - napisala je Pešićeva u opisu slike svoje tetke sa broda.

Jelena nije želela da ostavlja prostora da neko posumnja u to da ima podršku koju ne čini samo njena porodica, te je ovim zapušila usta svima.

Autor: J.Đ.

#Jelena Pešić

#Rijaliti Zadruga