AKTUELNO

Raša i ćerka su joj najveća podrška!

Pevačica Goca Tržan nedavno je obavestila pratioce na Instagramu da prolazi kroz proces vantelesne oplodnje, a sada je odlučila i da progovori o svim detaljima. Naime, glavna poruka upućena je svim ženama koje se nalaze u stresnoj situaciji kakva je VTO, a kojima je htela da skrene pažnju na to da nisu same.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Goca je rekla i da ima ogromnu podršku od supruga Raše, kom je i njena ćerka Lena iz prvog braka dovoljna u životu.

Ja ću samo reći, kao neko ko je otvoren po svim pitanjima, razgovaram o ovome isključivo zato što želim da svi oni koji su u istom sosu kao ja, da žene niste same. Meni je neprijatno kada me novinari pitaju: "Šta radite po pitanju potomstva?", to je vrlo bolno za ženu koja pokušava. Verujem da ste svi vi koji ste u istom sosu kao ja, prošli to na slavama i skupovima sa porodicom. Nekada bih najradije rekla: "Hajde, mrš! Kako te nije sramota da me to pitaš?", to je bolna tema da ja pričam o njoj - rekla je Goca, pa dodala:

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Rašin stav je da već ima ćerku i on je u fazonu: "Što se mene tiče, ne moramo. Ja imam svoju Lenu, imam tebe" i to je najbolja ilustracija toga kakav je on partner. Ima puno muškaraca koji stoje uz svoju ženu i drže joj glavu da ne padne. Ima i puno žena i muškaraca koji se razvedu tokom VTO-a - istakla je Goca.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan