AKTUELNO

Tri puta je ove godine bio u bolnici.

Slavni fotograf Dejan Milićević pobedio je koronavirus, izašao iz bolnice i trenutno se nalazi u samoizolaciji. Ovo je treći put da je u poslednjih godinu dana bio na bolničkom lečenju.

Foto: Pink.rs

Dejan je prvi put išao u bolnicu posle kratkotrajnog gubitka memorije, drugi put zbog operacije želuca zahvaljujući kojoj je smršao 50 kilograma, i na kraju zbog koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovih poslednjih godinu dana sam bio tri puta u bolnici, što je mnogo mnogo je. Prvi put su napisali da je bio moždani udar, ne, nije bio moždani udar, bio je kratkotrajni gubitak memorije. Drugi put je bila ta operacija želuca, hvala Bogu što se to desilo, jer sam preživeo koronu. Sa 156 kilograma, koliko sam imao, sigurno ne bih mogao da preživim koronu o ovom stanju. Hvala Bogu, pa je stomak otišao i prevazišao sam koronu. Sada treći put korona i ja se nadam da se ovo završava. Molim vas, što veća distanca, ne ljubimo se, ne grlimo se... Ja znam da mi sve to volimo sami sebi da prepisujemo terapije, ali nemojte to nikako. Ovo nije to. Ovo nije obična prehladica. Ovo odnosi živote. Budite odgovorni prema sebi - rekao je Dejan.

Autor: S. K.