AKTUELNO

Uživaju na Banjici.

Pevačica Angelina, koja je veliku slavu stekla pevajući u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, letnje dane provodi na Banjici. Tamo se nalazi njena porodična kuća gde je odrasla, a društvo joj pravi dečko.

Foto: Pink.rs

Najviše vremena provodi u dvorištu koje održava njena baka, pišu domaći mediji, dok je ona, kako kaže, pravo muško u kući, zajedno sa još jednim rođakom. 

Ovde mi je trenutno izolacija, ležim po ceo dan u dvorištu, uživam u svežem vazduhu i ovde mi je prava izolacija. Oba psa sam usvojila i prate ih neverovatne priče. Pablo je taj gospodin koji mi je došao na svirku i bukvalno seo pored mene i samo sam rekla - važi, idemo kući. A drugog psa, Bobanu, isto vodim na svirke, ali ona je jako vaspitana i nju šetam bez povoca. Nju vodim i na more, pa tako prošle godine dok sam nastupala u Crnoj Gori išla je sa mnom na plažu, a uveče na svirku. Sedi pored, sačeka da završimo i onda idemo na spavanje, tako da je Boka jedan veliki car - govori pevačica.

Zbog obaveza morala je da se preseli bliže centru Beograda, iako je za porodičnu kuću na Banjici vezuju mnoge uspomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Obožavam prirodu i ovde je za mene pravi mir koji mi je potreban za inspiraciju. Najčešće otvorim ležaljkicu ispod drveta, pijem kaficu, pišem pesme i meni je to super. Ovde imam najveću inspiraciju i zato sam najčešće tu kad pišem pesme. Baka i mama znaju da čim sam među drvećem, treba da se sklone i da me ostave samu, znaju koliko je sati - rekla je Angelina.

Ona obožava prirodu i zbog trenutne situacije koristi svaki trenutak da bude u dvorištu, a ukoliko vreme dozvoljava, ponekad joj se desi i da prespava pod otvorenim nebom. Zbog prostora koji pomalo podseća i na kafić, Anđela je neretko u mladosti pravila velike žurke u dvorištu, a sada planira da baš tu priredi i veliku promociju albuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek slavim moj rođendan u dvorištu. Leti mi bude prazna kuća i onda pravim žurke, tako je bilo pogotovo u srednjoj školi. Donesemo ozvučenje, hranu i piće i bude nas i do sto ovde. S komšijama zbog buke nemam problem, baš su kul, pogotovo što često umem jako da pustim muziku i u kući, ali mi se svi ovde znamo godinama i nikome to ne smeta - priča Angelina.

Autor: Pink.rs