AKTUELNO

Uvek idu korak po korak.

Sa konstantnim obraćanjem pažnje na detalje, devica je znak u zodijaku koji je najviše posvećen služenju. Njihov dubok smisao za humanost čini ih najbrižnijim znakom zodijaka, a metodičan pristup životu obezbeđuje da ništa ne bude prepušteno slučaju. Devica je često nežna ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro pa tek onda korak napred.

Devica je zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, kao i one koje od njih zavise. To su znaci koji vole život sređen po fasiklama, čak i ako su najneuredniji na svetu, ciljeve i snove postavljaju na strogo određena mesta u glavi. Pitajte ih i naučićete mnogo o ovom znaku.

Osobe rođene u periodu od 23. avgusta do 22. septembra su device, a ovo su naše poznate dame rođene u ovom horoskopskom znaku.

Rada Manojlović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Rada slavi rođendan 25. avgusta i sjajno odgovara osobinama ovog znaka. Devica je često pogrešno protumačena, zbog simbolike imena ovog znaka. Ona sve doživljava po prvi put. Život koristi da otkriva iako izgleda nevino, ona otkrića koristi da bi udovoljila drugima. Kada mnogo brine i suviše kritikuje ljude oko sebe stvara probleme. Ovaj znak je možda i nepravedno poznat po sitničavosti pa je važno da gaji toleranciju i nauči da traži pomoć kada je neophodno.

Andreana Čekić

Foto: Privatna arhiva/Informer.rs

Pevačica je rođena 23. avgusta i takođe za sebe može reći da je tipična devica. Za devicu kao ljubavnika je vrlo bitno da se oseti poželjnim od strane njegovog partnera.Većinu predigre devica će uraditi izvan spavaće sobe.Taktičnost, metodičnost i velika želja da traje koliko god da je potrebno čine devicu odličnim ljubavnikom. Iako nisu skloni direktnim izjavama ljubavi, u spavaćoj sobi sigurno ćete je osetiti. Device više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne parnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.

Ana Bekuta

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Legendarna pevačica rođena je 6. septembra kao Nada Polić, ali je po njenom umetničkom imenu svi prepoznaju. Pošto je Merkur vladajuća planeta device ona ima dobro razvijen osećaj za govor i pisanje, kao i za sve ostale oblike komunikacije. Kako su prirodno metodični u stanju su da dopru u srž svake haotične situacije i odbace sve što je nepotrebno u nečijem govoru ili izrazu. Merkur im daje umešnost sa rečima.

Jelena Rozga

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Jelena slavi svoj divan dan istog datuma kao i Andreana, 23. avgusta. Devicu kao prijatelja je izuzetno korisno imati. Odlični su u davanju saveta i zaista znaju da reše problem. Primetićete da će Vas devica podsetiti da vodite više brige o sebi, zato što je veoma usredsređena na zdravlje i zdrav život. Kada je obrok gotov oni su prvi koji će ustati i krenuti da peru sudove. Veoma posvećeni porodici, osobe rođene u znaku device prve će priskočiti u pomoć kada je potrebna pomoć i nega. Najbrižniji su prema starim i bolesnim osobama. Ipak nisu osobe koje ce Vam direktno pokazati svoja osećanja, radije će to uraditi kroz konkretna dela.

Kaja Ostojić

Foto: Instagram.com/kaya_ostojic

Ova vatrena crnka rođena je 11. septembra i tipična je devica. Najveće snage ovog znaka su lojalnost, analitičnost i praktičnost, a nedostaci su im preterana briga, stidljivost, previše rada, a malo zabave. Najviše voli prirodu, životinje i zdravu hranu, a nervira ih grubost i kada moraju od nekoga da traže pomoć.

Aleksandra Prijović

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Uspešna pevačica rođena je 22. septembra. “Analiziraću prvo” je ključni izraz koji karakteriše ličnost device, dok je praktičnost njihova ključna osobina. Marljiva, oštroumna i sklona nauci, devica će uvek znati kako da dodje do srži problema. Izuzetno su metodični i dobri u poslovima koji zahtevaju dobru organizaciju. Ukoliko nešto ne funkcioniše kako bi trebalo, zaposlite devicu.

Aleksandra Radović

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Vlasnica jednog od najmoćnijih vokala na ovim prostorima rođendan proslavlja 10. septembra i takođe je devica. Kada se fokusiraju na neki zadatak, pružiće svoj maksimum da bi ga perfektno izvršili. Vrlo često okrenuće se knjigama i sticanju novih znanja kako bi unapredili svoj talenat.Device su odlične u raspodeli i trošenju novca, generalno veoma paze na čega će ga potrošiti i uvek će nastojati što više da uštede. Unapred isplaniraju sve troškove, a kada je u pitanju kupovina nisu skloni da previše troše. Ipak često ih možete videti kako, za sebe, kupuju nešto lepo. Vole umetnost i uživaju da sa puno ukusa ukrase svoj dom.

Svakog dana u 18 na našem portalu

Sutra na portalu Pink.rs čitajte koje poznate dame sa domaće javne scene su rođene u znaku vage, ali i šta im planete poručuju.

Autor: R.L.

#Aleksandra Prijović

#Aleksandra Radović

#Ana Bekuta

#Andreana Čekić

#Jelena Rozga

#Kaja Ostojić

#Rada Manojlović