AKTUELNO

Popularni pevač prisetio se prvog novca koji je sam zaradio još kao dete.

Detinjstvo je period kog se svi sa setom prisećamo. Bilo da smo bili nemirni kao deca, ili pak poslušni, svako od nas ima trenutke iz detinjstva koje ne zaboravlja. Ono što pamtimo iz detinjstva jeste i prvi džeparac ili prvi veći novac koji smo dobili kao deca.

Pevača Đoleta Đoganija pozvali smo kako bi sa nama podelio kakve uspomene ga vežu za ovaj segment detinjstva.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Prvi džeparac sam zaradio sa 12 godina. Moji drugari i ja svakog dana na letnjem raspustu išli smo na Cvetkovu pijacu koja je bila ukrašena raznim zelenilom na sve strane vocće i povrće raznih boja. A mi klinci smo imali svoj omiljeni kutak u debelom hladu gde smo čekali kamione sa lubenicama i čim bi stigao, mi bismo potrčali i nudili se da pomognemo u istovaru lubenica. Seljaci u to vreme uglavnom iz Opova, to je bilo najpoznatije mesto za najbolje lubenice, oni bi nas rasporedili i tako ruka do ruke odradili istovar. Uvek ljubazni seljaci za to su nas nagrađivali po jednom lubenicom, a mi onda tu lubenicu prodamo i tako zaradimo sebi za džeparac. Nekoliko istovara i zaradimo pare, a onda smo išlina bazen Olimp koji je tada bio jako popularan. Za ostatak para sam kupovao uglavnom nešto sto je mami bilo potrebno za kuću - rekao je Đole Đogani za Pink.rs i dodao:
To je bilo neko drugo vreme, bajka...

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Denser je dodao i da je to bilo drugačije, lepše vreme i da je uživao i osećao se jako korisno što je već tada, sa samo 12 godina uspevao da zaradi svoj dinar.

U četvrtak čitajte kako je prvi džeparac dobio i potrošio Milan Stanković!

Svakog dana, tačno u 18 časova, na portalu Pink.rs moći ćete da saznate kako su naše javne ličnosti dobile svoj prvi džeparac i na šta su ga potrošile, a sutra pročitajte kako je to bilo u slučaju Milana Stankovića!

Autor: J.Đ.

#Džeparac

#pevač

#Đole Đogani