AKTUELNO

Jeremić posle godinu dana pauze pokušava da se vrati u staru formu i ponovo zablista.

Lazar Jeremić Jera, fudbaler i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" posle velike povrede ponovo je zaigrao fudbal.

Ovim sportom počeo je da se bavi jako mlad i već tada je igrao u svim selekcijama reprezentacije. Samo nedelju dana delilo ga je od transfera na Kipar i potpisivanja ugovora sa inostranim klubom, kada se u poslednjim minutima povredio. To je bilo kada je imao 17 godina i nakon prve operacije prednjih ukrstenih ligamenata oba meniskusa i medijalnog ligamenta predviđali su mu kraj karijere. Međutim, uspeo je da se oporavi i posle samo šest meseci vrati na teren.

Foto: Instagram.com

Jeremić je igrao u brojnim klubovima širom regiona, a sudbina iz mlađih dana ponovila se. Taman kada je trebalo da ode u Kinu i zaigra tamo fudbal, pre godinu dana, desila mu se još jedna povreda. Danas, posle godinu dana pauze, Jerema igra u FK Novi Sad i daje sve od sebe da se vrati u formu.

Foto: Instagram.com

Veliku zahvalnost želim da uputim Ljubomiru Kasaloviću koji je uz mene! Došao sam da treniram u Novom Sadu i pokušavam da se vratim na stare staze, svestan sam trenutne situacije i jednostavno ne može iz prvog u 8. razred ... Ovde se jako dobro radi, šef stručnog štaba Mirko Babić izuzetno radi i trudi se da pomogne ekipi. Takođe veliku zahvalnost dugujem Mirku koji je izuzetan trener i koji mi je omogućio da budem tu, i uz njegov jako dobar rad, vratim se u formu. Promenio sam mnogo trenera u karijeri i moram reći da šef Mirko zaista ima poseban rad i mnogo se zalaže za ekipu - rekao je Lazar Jeremić.

Autor: J.Đ.

#Fudbaler

#Lazar Jeremić Jera