AKTUELNO

Pokajala se.

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, gde je provela 40 dana zbog sumnje da je pljačkala bankomate. Ona je optužena da je ukrala 14.400 evra, zbog čega je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca. Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Romana sada čeka deportaciju za Srbiju, a juče se oglasila i na svom Instagram profilu.

Video: Instagram.com/Romana Panić

Njena prijateljica ističe da je pevačicu jako sramota i da ne zna kako će svojoj majci izaći na oči.

Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen partner prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali. Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije - kaže njena prijateljica.

Romanina majka Gordana Panić ne sme na ulicu da izađe od sramote.

Foto: Instagram.com

Romana mi se još nije javila, a možda i ne sme da me pozove. Mnogo sam ljuta i razočarana. Velika je to bruka i sramota što se desilo. Nisam ni znala da je iz Italije otišla u Australiju. Ko zna šta sve ne znam, a možda je to i bolje, jer ne mogu da podnesem ni ovo što znam o njoj. Glava mi puca od svega. Po ceo dan mi zvoni telefon, svi pitaju da li je to moguće, da li je to naša Romana. Mnogo mi je loše. Iz kuće ne izlazim jer nemam snage da objašnjavam komšijama šta se dogodilo - izjavila je njena majka nedavno.

Autor: R.L.

#Romana Panić