AKTUELNO

Prave su predstavnice svog znaka.

Ovan je prvi znak u zodijaku i prisustvo ovna uvek označava početak nečega energičnog, burnog i nepredvidivog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine i takmičenja. Oni su uvek prvi u svemu - od posla do druženja.

Ovan je, zahvaljujući vladajućoj planeti - Marsu, jedan od najaktivnijih horoskopskih znakova. Sama simbolika ovna ukazuje na snagu ovog znaka kao pravog univerzumskog pobednika. Ljudi rođeni sa Suncem u ovnu predodređeni su da se ističu kroz traženje odgovora na lična i metafizička pitanja. To je najveća odlika ovakve inkarnacije.

Osobe rođene u periodu od 21. marta do 19. aprila su ovnovi, a među damama sa estrade ima nekoliko njih koje su u horoskopu ovnovi.

Sandra Afrika

Foto: Instagram.com

Ova džepna venera rođena je na svetski dan šale, 1. aprila i prava je predstavnica svog znaka. Sandra je komunikativna, druželjubiva, eksplozivna i kako bi sam njen znak rekao "živa vatra". Sandra je imala nekoliko burnih veza koje su bile javno eksponirane, a najupečatljivija je ona sa Vladimirom Volkovim, koja se nedavno završila.

Katarina Radivojević

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Naša prelepa glumica rođena je 29. marta i u horoskopu je takođe ovan. Ovaj znak u oblasti poslovnih obaveza sjajno se snalazi, pa ne čudi što Katarina ima blistavu glumačku karijeru.

Tara Simov

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Najmlađa zadrugarka treće sezone rođena je 9. aprila. Ovaj znak poseduje mladalačku snagu i energiju, bez obzira na godine, što je svakako i Tarin slučaj. Kada je u pitanju ljubav, ovaj vatreni znak obožava da flertuje i svakako je osoba koja će preuzeti inicijativu kada dođe do romanse. Kada im neko zapadne za oko, brzo će reagovati, kao što je se i odigralo u "Zadruzi 3" kada se Tari svideo Mateja Matijević.

Maja Nikolić

Foto: Pink.rs

Vatrena plavuša rođena je 11. aprila i prava je predstavnica svog znaka. Kada je suočen sa izazovom, ovan će brzo proceniti situaciju i doći do rešenja. Konkurencija mu ne smeta, samo ga podstiče da sija još sjajnije. Ovnovi zaista koračaju kroz život po svojim planovima i uvek će im to biti primarna stvar, a čini se da je Maja prototip ovog opisa.

Senidah

Foto: Instagram.com/senida_h

Jedna od trenutno vodećih muzičih zvezda u regionu rođena je 9. aprila. Ona, kao i svi ovnovi ima izražene liderske sposobnosti. Nezavisni i ambiciozni, ovnovi će vrlo rano u svom životu odrediti pravac kojim žele da idu. Iako često nisu u kontaktu sa porodicom, ona im je uvek u srcu. Direktan i iskren pristup od ovna možete očekivati uvek, čak i kada izražava svoja osećanja.

Romana Panić

Foto: Instagram.com/romana_panic

Romana je rođena istog dana kao i Senidah 9. aprila. Ona je nedavno izašla iz zatvora u kom je bila zbog sumnje da je krala bankomate, a ovo i nije redak slučaj za ovnove. Iako je mudar da štedi za crne dane, to baš i nije čest slučaj. Razlog za to je što uživa u trošenju novca na kupovinu, kockanje i trgovinu. Živi u realnom vremenu i nije fokusiran na budućnost, njegova filozofija je da treba živeti za trenutak. Nestašica novca za ovna je retkost, zato što voli da radi, ipak može se desiti da ga potroši u rekordnom vremenu

Ivana Nikolić (Hurricane)

Foto: Instagram.com

Ivana zaista gori, kao i njen vatreni ovan. Ona je rođena 16. aprila i poseduje sve vrline jednog ovna, harizmu, samopouzdanje, entuzijazam, liderkse sposobnosti, mladalački duh i vitku figuru. Slabosti koje sa sobom nosi ovaj horoskopski znak su nestrpljivost, neosnovane tvrdnje, dopuštanje strahu da ga ograniči, a da li ih Ivana poseduje procenite sami.

Svakog dana u 18h na našem portalu

Sutra na portalu Pink.rs čitajte koje poznate dame sa domaće javne scene su rođene u znaku bika, ali i šta im planete poručuju.

Autor: R.L.

#Horoskop

#Ivana Nikolić

#Katarina Radivojević

#Maja Nikolić

#Ovan

#Romana Panić

#Sandra Afrika

#Senidah

#Tara Simov