AKTUELNO

Iva je ostala oduševljena kad je videla tetovažu koju je na ramenu njenog dečka radio Filip Reljić.

Da prijateljstva opstaju i nakon učešća u rijaliti programu dokaz su Filip Reljić i Filip Đukić koji ove letnje dane provode zajedno. Naime, Reljić je istetovirao Đukiću tetovažu koju je ovaj posvetio svojoj devojci Ivi Grgurić, a u razgovoru za portal Pink.rs oni su otkrili i kako je do toga došlo.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Pravo da ti kažem, jedva sam ga nagovorio. Javio mi se pre nekoliko dana, hteo je da iznenadi Ivu, pa me je zamolio kao svog prijatelja da mu istetoviram to i jedva čekam da vidim reakciju - rekao je Reljić.
Ona je znala da ja hoću to da uradim, ali nije znala da sada radim, a Relja je imao dosta obaveza i dosta termina, ja sam joj rekao da dolazim da prepravljam tetovažu na ruci, ali ne zna da sam radio njeno ime pre toga - rekao je Đukić.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja mislim da je sasvim fer da i ona istetovira njegovo ime. Naravno, kod mene. Ima da ga napravimo, a ako ne bude htela, ja ću doći onda u Hrvatsku, da se prikradem i istetoviram je - govori Reljić.
Neće ona tetovaže. Baš sam pričao sa Reljom malopre i to muvanje s njom tamo u Zadruzi... Mislim da je zaslužila - dodaje Đukić.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja se slažem. Mislim da je to jedna od iskrenijih ljubavi - dodao je Reljić.

Nedavno se pojavila i informacija da su Filip Đukić i Iva Grgurić raskinuli svoju vezu koju su započeli u "Zadruzi" što je izazvalo veliku pometnju. Đukić je za naš portal po prvi put pričao o tome i istakao da je u sve bio upleten i Milan Petković.

Foto: Jelena Simonović

Petko je bio žrtva. Čovek me zove i kaže: "Šta je ovo, matori? Ubili su mi profil s porukama". Nigde veze da smo raskinuli. Ja sam objavio tu informaciju, manje-više da smo raskinuli, nego mi bilo glupo zbog Petka. Dečko naj*bao ni kriv, ni dužan. Sve u svemu, raskid nema veze sa životom - dodao je Đukić.
Petko se uvek tako nađe u nekoj situaciji - našalio se Reljić.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Filip Reljić

#Filip Đukić