AKTUELNO

Sve je uređeno po njenom ukusu!

Nakon pobede u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi" i započinjanja pevačke karijere, mlada zvezda Kristina Kija Kockar rešila je da ne časi časa, već da sebi obezbedi krov nad glavom. Ona je pazarila stan u Beogradu, koji je opremila baš po svom ukusu, a nas je sada pustila u svoj dom kako bi nam pokazala koji joj je to omiljeni kutak, nakon što već godinama živi i stvara u ovom prostoru.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kija nam je pokazala njena posebna vrata, koja su ista kao ona iz serije "Prijatelji", a poznato je koliko ona voli ovaj sitkom.

Najviše mi se sviđaju vrata "Prijatelji" koja je moja mama ofarbala, a taj okvir koji je baš kao u seriji sam dobila od jedne posebne osobe i ta vrata su mi nekako najomiljenija. Ona se nalaze unutar mog stana - rekla nam je Kija, pa nastavila:

Foto: Pink.rs

Isto tako volim sto koji sam napravila sama od salveta koje sam skupljala preko 20 godina, nisam htela da radim dekupaž da ne bih uništila boju i stavila sam staklo ispod i iznad. A uvek mogu i da promenim i da sklonim i da tako sačuvam salvete.

Foto: Pink.rs

Kako ističe, kupatilo joj je oaza mira i verovatno omiljeni kutak u stanu.

Volim i ovo kupatilo koje je čudno, gde su vrata providna, to se nalazi u mojoj spavaćoj sobi, ali imam i jedno veliko kupatilo koje se nalazi kod garderobera i to mi je možda najomiljeniji kutak, retko kad ga slikam i snimam - kaže Kija i nastavlja:

Foto: Pink.rs

Volim i svoju terasu, imam prelep pogled. U ćošku imam šarenu stolicu, gde su slike i često tu sedim i gledam TV, a i to je prva stvar koju uradim kad uđem u stan, sednem i odgovaram na poruke svima koji su mi pisali dok sam vozila. Volim tu da puštam i ploče, imam gramofon koji sam kupila u Njujorku, puštam ploče i uživam jer iza mene je prelepa priroda. Sve mi je baš lepo upakovano, volim svaki deo svog doma, svaki na svoj način i dosta vremena provodim u svom stanu, to mi je stvarno beg od svega. Upravo nam rade ulicu, pa su je proširivali i čekamo i to da se završi lepo, da se stavi rampa i portirnica tako da ću imati potpunu privatnost, slepa je ulica i jako sam srećna što sam sebi našla ovde stan gde ću živeti dugo i mislim da ga nikad ne bih prodala - zaključila je pevačica za portal Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: Nemanja Vujčić

#Kristina Kija Kockar

#stan