AKTUELNO

Mina ističe da teško podnosi raskid.

Na Pink radiju emitovala se emisija "Amnezija" koju vodi bivši učesnik "Zadruge" Bora Santana, koji je razgovarao između ostalih i sa Minom Vrbaški. Očekivano, jedna od tema bio je i njen raskid s Mensurom Ajdarpašićem.

Razišli smo se na neki vremenski period, sve je okej, u kontaktu smo. Nemamo loše ništa da kažemo jedno za drugo. Raskinuli smo samo na neki vremenski period. Pogubljena sam, ne znam šta pričam, nisam sa njim evo već 24 sata. Nisam navikla da nije pored mene. Treba i da se vidimo... Naš konkretan razlog raskida neće niko saznati, mogu samo da nagađaju. Imali smo nesporazum u komunikaciji, teranje inata, razdvojili smo se na par dana. Definitivno nije kraj. Da je zbog fanova kao što pričaju, bili bi zajedno, ne ovako ja u Novom Sadu, on u Beogradu - rekla je Mina.

Foto: Instagram.com

Mina se osvrnula i na umešanost njihovih porodica u njihovu vezu.

Moja mama je podržala mene u toj vezi, zna koliko mi je teško, on zna koliko mi je teško, plakala sam ceo dan. Nemojte tako, nije duplo slavlje, čestitam svima Bajram. Njegovi ne slave naš raskid, te stvare nisu za slavlje. Porodice ne uplićemo, ja sam majku uplela i to mi je bila greška. Ja sa njegovom majkom i bratom imam normalnu komunikaciju, pozdravljam ih. Da me ne vole, to su laži. Nema netrpeljivosti - zaključila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga