AKTUELNO

Nakon raskida Mensur je pokupio svoje stvari i prešao kod Stefana Karića, gde se i sada nalazi.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić doživeli još jedan ljubavni brodolom, te je on skupio svoje stvari i otišao kod Stefana Karića.

Nakon što se oglasila Mina, odlučili smo da kotantkiramo Ajdarpašića i upitamo ga šta se desilo i da li su definitivno stavili tačku na njihovu romansu. Na početku razgovora Mensur nam je rekao da je krenuo sa Karićem u grad da se prošetaju.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Upravo sam krenuo da prošetam, nisam kod Mine, kod Stefana sam. Mina i ja smo u raskidu, iz naših nekih razloga. Ona je jako bezobrazna, ima dozu inata u svađi - započeo je Mensur i dodaje:
Ja nju volim i dalje, ali me je iznervirao jedan njen postupak, nismo se razumeli, ja nisam hteo da tolerišem. Nešto je bilo što ne bi trebalo da se desi, nedopustivo.

Foto: Instagram.com

Nismo mogli, a da ga ne upitamo da li postoji šansa za pomirenje, iako odmah nije hteo da odgovori, na kraju je rekao da u ovoj trenutnoj sitauciji mesta za obnavljanje ljubavi nema.

Mi imamo komunikaciju, čujemo se, kako je i da li mi treba nešto, to je najnormalnija komunikacija. U toku dana pričamo, nije se tek tako prekinulo. Kako stoje stvari, za sada ne - istakao je Mensur.

Spekulisalo se da je Minin gest dolilo ulje na vatru u svađi, što je kršni Crnogorac i potvrdio. Naime, Mina je odlučila da stavi opciju ,,sviđa mi se" ispod fotografija dečka Teodore Džehverović, Nina Čelebića.

Foto: Instagram.com/teodoradzehverovic

I to sam video, iskreno mi je blam da govorim o tome, ja nisam navikao da mi se te stvari dešavaju. Uticalo je na raspravu, nije bilo burno, ali jeste bio deo rasprave. To je svako nedopustivo - bio je izričit Ajdarpašić.

Foto: Instagram.com

Autor: Ognjen Bogdanović

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Nino Čelebić

#Teodora Džehverović

#Zadruga