AKTUELNO

Nakon što je paparaco ekipa portala Pink.rs zabeležila Matejin poziv sa novom devojkom, odmah smo odlučili da ispitamo šta se krije iza svega.

Bivši zadrugar, koji je odlučio da se posveti muzičkoj karijeri, Mateja Matijević progovorio je o spekulacijama da se sada nalazi u emotivnoj vezi sa novom devojkom, koju je za sada sakrio od očiju javnosti.

Odmah na početku razgovora upitali smo ga da nam potvrdi naša saznanja, što je on i uradio.

Foto: Pink.rs

Neću nazvati emotivnom vezom, jer nismo konkretizovali još ništa, ali da, dešava se nešto. Sviđa mi se neko i to baš. Pre nekih nedelju dana je sve započelo - ispričao je Matijević.

Nismo mogli, a da ga ne upitamo za ljubavni odnos sa Tarom Simov, budući da je to obeležilo njegovo učešće u rijalitiju ,,Zadruga 3". Mateja je bio otvoren i ovog puta, te je istakao da je preboleo Taru, a onda je rekao čime ga je nova misteriozna devojka privukla.

Pa nije, prošlo je mesec i po dana od kad smo raskinuli. A ova devojka i ja smo se poklopili i to je to - tvrdio je Mateja.

Foto: Pink.rs

Mesecima se spekulisalo o ljubavnim problemima Tare i Mateje, i dok je on isticao da ga odbija njeno loše ponašanje, sa druge strane Simova se trudila da sve ispravi što je njemu smetalo. Međutim, ni to nije bilo dovoljno, a nakon poziva sa roditeljima mnoge stvari su se promenile, kako su tada zadrugari, a i sama Tara tvrdili. Upitali smo Mateju da li će novu devojku upoznati sa roditeljima, a njegov odgovor nas je iznenadio.

Normalno, svaku svoju prethodnu ozbiljnu vezu i devojku sam upoznao sa roditeljima, zašto ne bih i ovu. Ja nemam od čega se krijem, sad kad smo izašli, malo je pritisak nešto što je dosta opterećuje i samo zbog toga ćemo da se tržimo u tajnosti - ispričao je Matijević.

Za kraj razgovora Mateja nam je i prokomentarisao kako se nova devojka nosi sa njegovom popularnošću, budući da prethodnih dana vodi veoma turbulentan noćni život. Nije krio da njegovog devojci smetaju mnogi ženski pogledi, ali i potom istakao da se njoj svidelo kako je izneo svoje učešće u rijalitiju ,,Zadruga 3".

Pa fino, ne smem ništa da ti kažem. Najnormalnije, kapira sve i gde sam bio i kakva je priča oko mene. Meni je najbitnije da je ona zadovoljna mojim učešćem i ne zanima me šta i ko kaže za mene, bitno mi je da se njoj sviđa to - izjavio je Mateja.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte ceo intervju sa Matijevićem.

Autor: O.Bogdanović

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga