AKTUELNO

Mensur Ajdarpašić donedavno je živeo sa u iznajmljenom stanu sa Minom Vrbaški, a nakon što su raskinuli uselio se u vilu Stefana Karića!

Kako nam je ispričao izvor, Stefan je u dogovoru sa ocem Osmanom rešio da primi Mensura u svoj porodični dom na Zvezdari i ponudi mu krov nad glavom, dokle god je u Beogradu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Mensur je ovde sam, a otkad je raskinuo s Minom više nikog nema. Druga država, veliki grad... Stefan je rešio da bude tu uz njega za šta god, da mu se nađe. I ranije mu je stavio do znanja da će mu pomoći u svemu što bude trebalo, a sada je obećanje i ispunio. Čim se razišao s Minom, predložili su mu da pređe kod njih u kuću, da budu svi zajedno, i Mensur je s oduševljenjem pristao. Eno, preneo je i sve svoje stvari, zauzeo ormare, danas i Bajram slavi kod njih - ispričao nam je izor blizak Karićima, koje smo kontaktirali tim povodom.

Stefan nam je objasnio da je stan u kom su Mensur i Mina živeli zajedno zapravo njegov, da se nalazi pored kuće, u koju je Ajdarpašić prešao nakon što se razišao sa devojkom.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Tu je otkad je izašao. Ja sam rekao da sam tu za svakog kome treba bilo kakva pomoć ovde, u Beogradu. Mensur je moj prijatelj, pokazao je to više puta i tu sam za njega da mu uvek izađem u susret, kad god to mogu - kratko nam je objasnio mlađani Karić, a potom se oglasio i njegov otac Osman.

Mensur je do skora živeo u Stefanovom stanu koji je kupio nešto svojim, a nešto od para nas roditelja. Stan se nalazi tu, na svega 50 metara u zgradi pored naše kuće. Pošto je stan Stefan izdavao, trenutno niko nije boravio u njemu, pa ga je ustupio kao drugu iz rijalitija na korišćenje, naravno drugarski i besplatno. Igrom slučaja stanar koji boravi u stanu se vraća za par dana, tako da je Stefan pozvao Mensura kod nas u porodičnu kuću. Mensur je jako dobar, pošten momak, sportista i drago mi je što je kod nas - kaže Osman, kojeg smo upitali kako komentariše to što će se Mensur, po svemu sudeći, u njihovoj kući duže zadržati od nesuđene snaje Ivane Šopić.

Foto: Pink.rs

- Pitate me za Ivanu Šopic, a obećao sam Stefanu da je neću pominjati... Mogu samo reći da ja nisam razlog njihovog raskida veze. Posavetovao sam sina kao svaki roditelj što bi. Kažem, Mensur je u mojoj kući gost, tako se i ponaša ,može ostati koliko hoće, jako kulturan decko. Za Ivanu važi valuta "svakog gosta, tri dana dosta", omaklo joj se pa je ostala četiri - u svom stilu završava Osman.

Foto: Jelena Simonović

Autor: D.T.

#Mensur Ajdarpašić

#Osman Karić

#Stefan Karić

#Zadruga