AKTUELNO

Od slavnog oca su nasledili talenat.

Legendarni pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći pre tačno devet godina kod Feketića u 59. godini.

Luis je iza sebe ostavio vanvremenske pesme i specifičan stil muzike, a najteže su njegov odlazak podneli nevenčana supruga Silvana Stojnić i njegovo šestoro dece  Miodrag, Maja, Marko, Andrej, Sergej i Ela Mita.

Njegovi sin i ćerka Maja i Marko nasledili su očev talentat, te se danas oboje uspešno bave muzikom.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Maja se 2014. godine takmičila u jednom poznatom talent šou programu u kojem je pokazala svoje glasovne mogućnosti. Maja je rođena u Nemačkoj, u Minhenu i tamo je živela do 2001. Ona je završila zanat za frizera, pa je neko vreme radila kao frizerka, a zatim kao konobarica. Bila je i menadžer jednog kluba u Nemačkoj. Muzikom se profesionalno bavi već deset godina. Maja je imala svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pevala je i u bendu "Marakuja". Ćerka pokojnog Luisa je zatrudnela dva meseca nakon očeve smrti i na svet donela ćerku Tatjanu.

View this post on Instagram

#brotherandsistergoals

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja) on

Marko je, osim talenta od oca nasledio i nadimak Luis. On je talentovan i perspektivan muzičar, koji je posle brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Poslednjih godina Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Louis uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom potpuno izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni. Dokaz da je u tome uspeo je njegov prvi samostalni album "Shine on me", u kojem je spojio zvuke soula, r’n’b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

Autor: R.L.

#Ljubiša Stojanović Luis

#Maja Stojanović Luis

#Marko Stojanović Luis