AKTUELNO

Otkrio sve o teškoj borbi sa opakim virusom.

Poznati režiser spotova i modni fotograf Dejan Milićević, kako saznajemo, prolazi kroz agoniju, budući da se dve nedelje bori sa opakim korona virusom, zbog kojeg mu je čak i život visio o koncu.

Kako bismo iz prve ruke čuli kako se Dejan sada oseća, kontaktirali smo ga.

Foto: Andrej Nihil

- Već dve nedelje sam u bolnici. Jedva sam ostao živ. Korona i upala oba plućna krila. Sada je malo bolje, i za sedam dana izlazim... Može svakome da se desi - počinje priču Dejan Milićević za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Samo optimizam. Apel da se ljudi ne zavaravaju noćnim izlascima i ludovanjima po splavovima, jer je virus svugde. Ja sam ga zakačio od drugarice koja me je izljubila posle dugog ne vidjanja (klasična srpska posla) a nije imala pojma da ima simptome. Bilo je grozno, dve nedelje temperature i kiseonika, ali zahvaljujući stručnim doktorima i medicinskim sestrama internog B dela klinike Dragiša Mišović moj život je spašen. Tek sada predstoji oporavak i dovođenje u red. Nigde bez maske i više nema našeg srpskog pozdravljanja i cmakanja - istakao je Milićević za naš portal.

Podsetimo, Dejan je 2018. godine preživeo moždani udar, a tri godine pre toga je završio u bolnici kada je morao da operiše prostatu i tada je svima koji boluju davao vetar u leđa i korisne savete.

Autor: M.K.

#Dejan Milićević