AKTUELNO

Njihov odnos postao je prava enigma za domaću javnost.

Odnos poznatog bračnog para, Severine i Igora Kojića ne prestaje da intrigira, a dok se svako malo po medijskim kuloarima mogu čuti priče o njihovom razvodu i burnim svađama, oni svojim objava na društvenim mrežama svaki put sve više zbunjuju javnost.

Foto: Instagram.com/severina

Naime, Severina je na današnji dan, na Igorov 33. rođendan njemu uputila emotivnu poruku uz njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, čime je sve ostavila u čudu.

- Ovom divnom muškom stvorenju srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je Severina i dodala srce, te nema sumnje da je između bračnih drugova ipak sve u najboljem redu, makar za sada.

Podsetimo, inicijalna kapisla za priče o razvodu bračnog para Kojić dogodila se onda kada je u domaćim medijima odjeknula priča kako je Severina naprasno napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gde je i proslavila svoj 48. rođendan. Severina i Igor navodno su se posvađali oko bazena u kući Kojića u Beogradu, koji je pevačica htela da renovira. Nakon toga, mediji su brujali o tome da su se supružnici otpratili sa društvene mreže Instagram, a zatim i da Severina više ne nosi Igorov prsten, a šta se krije iza svega ovoga, ostaje da saznamo.

Autor: M.K.

#Igor Kojić

#Severina Kojić