AKTUELNO

"Slađa me tukla i rukama i nogama i kad sam se onesvestila", kaže rediteljka.

Jelena Golubović, rediteljka, pobednica Farme 5 i večiti rijaliti igrač, potpuno je utihnula od kako je poslednji put izašla sa imanja u Lisoviću, dan pred početak novogodišnjih praznika. Kako reče, morala je dobro da se odmori i pripremi za suđenje sa Slađanom Petrušić koja je u prehodnom rijalitiju lepo izmalitila. Snimak nikad u potpunosti nije dospeo u javnost Pink.rs ga sad donosi.

- Još se nisam potpuno oporavila od batina koje sam dobila od Slađane Petrušić. Probajte da zamislite koliko su jaki udarci bili kad je Slađa posle rekla da joj je ruka tri dana bila otečena. Tužiću i one koji je štite. Želim da i oni snose sankcije zbog tog nasilja nadamnom – kaže Jelena.

- Taj mučan osećaj, da se tako nešto dogodilo u emisiji koja treba da zabavi ljude, i dalje ne prolazi. A, kao bila sam zaštićena ugovorom u kojem stoji da je zabranjen fizički kontakt. još su posle tuče mene stavili u izolaciju. I to sam spavala na podu. Pa i u zatvoru bih dobila makar dušek.

Kako kaže, kad je dobila batine nije htela da jede pre nego što je stigla Hitna pomoć.

- Nisam htela ništa, pa ni da jedem, dok ne dođe Hitna pomoć i policija. To se dogodilo nakon 48 sati. Imala sam hematom na glavi i utvrđen mi je kućni nadzor, ali sam nemilosrdno vraćena u rijaliti. Nisu hteli da me puste kući, a kad je Slađa izbačena ja sam kažnjavana za svaku glupost- priča dalje rediteljka.

Kako je počela tuča, nikad nije prikazano, a nije prikazano ni koliko je ozbiljno Jelena bila povređena. Prema Jeleninim rečima, ti snimci su sakriveni i od suda.

- Počelo je tako što sam ja zapušila uši. Nisam to oočekivala i zato se nisam branila. Izgovarala sam vežbe za glasne žice. Valjda je nju to iznerviralo pa je rešila da skrene pažnju na sebe po svaku cenu. Udarala me je dok se nisam onsvestila. Probudila sam se na podu i od ukućana sam čula da sam dobila udarce nogom i u glavu i u kičmu. Do suda nije stigao ceo snimak i u programu se prikrivaju sve činjenice. Komentarišu se mutne slike u tuđim rijalitijima, a šta ćemo sa totalnim zamućivanjem. Narod nije slep! Pritom je Slađa kasnije, u živom programu, priznala šta je sve uradila. Kažnjena je sa 2000 evra honorara pa je zaključila da joj je ostalo dovoljno da može još jednom da me prebije. Kasnije, kad joj je Miki rekao da mu ne govori ona o nasilju, Slađa je sve negirala. Uplašila se valjda. Šta bi se meni dogodilo da odem u Hrvatsku ili Ameriku i da nekog izudaram? Da li bi se živa vratila - pita se Jelena i dodaje da su se na sudu o ovom incidentu do sad svedočili  Maca Diskrecija, Ružica Veljković i Miki Đuričić, ali da joj nije poznato šta su rekli.

'