AKTUELNO

Uključio se uživo u emisiju Amnezija.

Bora Santana i ove srede na radiju Pink ima emisiju "Amnezija", a od ove emisije sa njim će voditeljka biti i njegova devojka Milica Kemez. Sledeće uključenje uživo imao je Kristijan Golubović, koji je pričao o svemu i svačemu.

Foto: Printscreen YouTube

O STANIJI

Sve je super, tu smo na bazenčiću. Biće to moj veliki problem, ja sam perfekcionista a drugi su kontra. Ja pravim šou sam po sebi, tako sam rođen. Taj Tomović me pominjao u kontekstu trećeg lica, nije me lično uvredio kao ona dripčina Lazić. On je pričao kako je ona bila sa dripcem na Farmi, a pošto sam bio na paradajz banji, nisam mogao da odgovorim, pa samo morao preko mojih društvenih mreža jedan demant. U nekim momentima sam spominjan ovako i onako, čak i od Stanije, naš odnos je bio drugarski, čak i posle tog plaćanja kad je zatajila ona. Mi smo imali poslovan dogovor. 

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs/Jelena Simonović

O LEPOM MIĆI

Ja ne volim perfidnu prefiganost bosanskog kelnera, on sazna sve o ljudima kroz neki druželjubiv odnos, a na kraju te seče. 

O MIKIJU ĐURIČIĆU

Ja sam sa Mikijem u odličnim odnosima, pričali smo o svemu i svačemu, najmanje o kriminalu i to mi najviše prija. Daj malo da pređemo na vedrije teme. 

O RADETU LAZIĆU

On je dao sebi mnogo za pravo. Znaš kako to ide, dva auta stanu i njega nema više. Nismo u rijalitiju. Snimiću vam kako idu suze. On ne može mene da zakači slučajno. Rade Lazić jedino da uđe u rijaliti da ga isprangija

O JELENI PEŠIĆ, LUNI ĐOGANI I MARKU MILJKOVIĆU

Jelena Pešić je bila normalna, ali je poremetilo druženje sa đilkošem iz Brusa, izigrava nekog Don Žuana, vrteo Lunu u krug. Neinteresantan, on je muška Stanija Dobrojević. Drugačije je kad si sultan, a on je klasičan sponzor, njemu se vidi da nema emocije prema njoj. I ja bih voleo Ivanku Tramp. Žao mi je Lune, nije umela da se kontroliše. Trebala je da spusti loptu. Ja imam sina 25 godina, mogao bih Luni savet da dam.

Foto: Jelena Simonović/Pink.rs

O BANETU ČOLAKU

Jao, Čolak je svima široko poznat. Padao je u nesvest u zatvoru, pravio suze od bala, to nisam video nigde, ide iz krajnosti u krajnost. Čim mu se neka dopadne, on bi da pravi decu i da se ženi.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: N.V.

#Kristijan Golubović

#Radio Amnezija