AKTUELNO

Turbulentan period je iza njega.

Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Bivši košarkaš je zbog svog humora pobrao simpatije mnogih još u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a nakon "Zadruge 3" čini se ima još više obožavaoca ili bar onih koje zanima šta se dešava u njegovom životu.

Veza koju je Janjušević otpočeo sa Majom Marinković u rijalitiju je nakon završetka istog prekinuta, po njihovim rečima, a Janjušev odnos sa suprugom Enom narušen. Ipak, ono što je najbitnije za ovog bivšeg zadrugara, svo slobodno vreme provodi sa ćerkicom Krunom i to ga ispunjava.

Foto: TV Pink Printscreen

U domaćim medijima kruži priča da je Janjuš nakon izlaska iz "Zadruge" pijan išao kod supruge Ene i molio je da mu oprosti i primi ga nazad, a da je ona pretila policijom da se skloni sa njenog praga. Pozvali smo Janjuša kako bismo proverili šta se desilo.

To naravno nije istina! Nije se desilo ništa tome slično. I dalje stojim pri svom stavu da ne pričam o porodici, te neću više ništa reći o tome što ste me pitali. Hvala na razumevanju - kratko je rekao Janjuš za Pink.rs.

Foto: Instagram.com

Autor: J.Đ.

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga