AKTUELNO

Otvorio dušu.

I u večerašnjoj emisiji "Zadruga 3 - Narod pita" gosti, Mirko Gavrić i Milica Kemez, spremni su da odgovaraju na sva pitanja gledalaca i voditelja Milana Miloševića.

Milan je emisiju počeo temom o kojoj bruje mediji - prekid prijateljstva Lune Đogani i Mirka Gavrića.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Nisam više sa Lunom u kontaktu, niti ću biti. Kada neko postane drzak i zaboravi sve što je neko uradio za njega, odgovaram potpunom blokadom. Ne zanima me ta devojka. Ona se odrekla mene, ne pružam joj više priliku da mi se približi. Rizikovao sam i da izgubim Anabelu kao prijatelja, samo da se njih dve dovedu do pomirenja - rekao je Mirko.

Voditelj ga je pitao da li se kaje zbog pisma Luni.

Ne kajem se ni zbog pisma, ni zbog bilo čega drugog. Znam šta radim i šta pričam - dodao je Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je gospođa Đogani rekla da sam ja nebitna. Razočaran sam, posle svega, pre tri godine drvlje i kamenje na nju, pa moja svadba gde je ona upoznala Slobu, onda priča da se ja ložim na Slobu. Žrtvovao sam mnogo stvari zbog nje. Ona je sada druga devojka. Ako si spreman da prodaš rođenu majku i oca, rođenoj majci kaže da puši K*rac, Anabela se za nju toliko borila, ja sam jedini tada stao uz nju. Žena je lupala glavu šta bi Luna mogla da radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je meni nebitan. Ona je glupa! Svi su je ostavili zbog toga, zato što joj je jezik brži od pameti - dodao je Gavrić.

Foto: Pink.rs

Moram da kažem, Anabela me je podržala da tužim Lunu kada je rekla da se ložim na Slobu - otkrio je Mirko.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga