AKTUELNO

Imaju veliki broj problema u braku, tvrde izvori.

Već dugo se šuška kako se pevačica Severina Kojić razvodi od svog supruga Igora, inače sina njenog kolege Dragana Kojića Kebe. Domaći mediji pisali su i kako je mlađani Keba nagovarao Severinu da ostane s njim, ali i da ona nije prihvatila te Igorove zahteve. Nakon svega Kojić se prvi put oglasio na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram.com/severina

Tamo je Kojić objavio fotografiju sa psom Đurom, kao i nekoliko storija u kojima mazi psa. Od Severine, međutim, ni traga, ni glasa na njegovom profilu. Za fotografiju od nje nije dobio ni lajk.

View this post on Instagram

Gjura 🐶

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Navodi se i da se supružnici zasad nisu javno oglasili o navodnoj krizi, iako je ona navodno već kontaktirala svog advokata kako bi privela celu priču kraju, a ona i Igor tek ponekad komuniciraju telefonski. Navodno je Igor pre mesec dana želeo da otputuje kod nje u Zagreb kako bi razgovarali, ali ona je to odbila.

Foto: Instagram.com/severina

Kako tvrde izvori bliski Severini i Igoru u njihovom braku postoji niz problema, zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vreme karantina zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja.

Autor: S. K.