AKTUELNO

Porodica joj je bila najveća podrška.

Pevačica Lena Kovačević retko kada priča o svom privatnom životu, pa tako domaća publika ne zna puno detalja o njoj. Ipak, ovoga puta odlučila je da obavesti javnost da je zaražena Covidom-19, kako bi druge motivisala da se testiraju.

Foto: Instagram.com

Lena je progovorila o svemu kroz šta je prošla kako bi poslužila kao primer i ne krije da je sa pojavom prvih simptoma reagovala odgovorno i da je bio prisutan strah.

Definitivno je taj strah koji svi osećamo dodatno pojačan pri pojavi bilo kakvih simptoma, a posebno pri sumnji na pneumoniju o kojoj sad toliko slušamo na vestima, čitamo u novinama. Hvala bogu pri dolasku u bolnicu i detaljnim ispitivanjem brzo smo otklonili sumnje na neke komplikacije i to me je zaista umirilo, ali i podstaklo da zaista više molim za bližnje i za prijatelje i našu zemlju. Pogodile su me slike iz bolnice i žrtva medicinskih radnika. Hvala beskrajno medicinskom osoblju „Bežanijske kose“ na onome što sam videla i doživela u bolnici, apsolutna posvećenost i ljubav prema ovoj velikoj profesiji ravna superherojstvu - rekla je pevačica.

Foto: Tanjug/Irina Duplevskaja

Lena je rekla i kako je imala sreće, pa nije zadobila i upalu pluća, kao i da su je zaobišle komplikacije, a onda je pričala i o suprugu i ostalim članovima porodice koji su joj bili najveća podrška.

Imam hvala bogu tri hrabra muškarca i zaista mnogo slatka, jedni drugima smo podrška i zaista se osećam bogatom i porodicom i prijateljima, svima o kojima ja brinem i koji brinu o meni. U ovakvim situacijama još više se okrećemo jedni drugima i podsećamo osnovnim životnim vrednostima - kaže pevačica.

Autor: Pink.rs