AKTUELNO

Folk pevač pokazao je u emisiji "EKSKLUZIVno" oštećenja na svom luksuznom četvorotočkašu.

Nedelju za nama obeležila je svađa folk pevača Ace Lukasa i radnika "Parking servisa" koji su mu odneli nepropisno parkirani automobil i tom prilikom ga oštetili, kako on tvrdi.

Foto: Andrej Nihil

- Čisto da se zna - rekao je pevač i kamerama emisije "EKSKLUZIVno" pokazao ogrebotine na svom luksuznom četvorotočkašu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se uverio da su kamere zabeležile ono što je prethodnih dana tvrdio, Lukas se ponovo osvrnuo na incident koji se dogodio u neposrednoj blizini stambene zgrade u kojoj stanuje.

Foto: TvPink Printscreen

Auto je bio na nepropisno parkiran, to stoji. Kaznu sam platio, policajci su bili veoma korektni, ali i ovaj čovek, koji me je slušao. Malo više sam bio prost, baš sam bio ljut, ali taj čovek na kojeg sam se istresao to nije ni slušao, jer za svoj jedan radni dan doživi bar deset puta dnevno - rekao je Lukas, a na pitanje novinara ko će platiti štetu odmah je odgovorio da ostaje da to učini on.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još...

Aca Lukas otkrio kako je bio UHAPŠEN i detalje dana koje je proveo U ZATVORU!

-  Ja ću da platim. Skuplje je čekanje uviđaja - objasnio je pevač, a šta je otkrio o svom solističkom koncertu koji će održati 29. aprila u "Kombank areni" pogledajte u prilogu emisije "EKSKLUZIVno":

D. T.

#Aca Lukas

#EKSKLUZIVno

#pevač

'