AKTUELNO

Više nije htela da ćuti!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" Ivana Šopić progovorila je o izvesnoj učiteljici - koleginici, koja se uključila u program kada je gostovao Stefan Karić. Naime, Ivana je tvrdila da ne poznaje dotičnu osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće, ne znam, meni bi bilo lakše da okrivim jednu osobu, ova gospođica učiteljica, ja tu gopođu ne poznajem. Ne poznajem glas, Natašu. To je izmišljotina - rekla je Ivana.

Potom je Ivana prokomentarisala Osmanov i Stefanov komentar sa Instagrama, koji možete detaljnije pročitati u nastavku.

Ja ne mislim da dete treba da liči na roditelja. Ja znam da je Stefanu smetalo to što mu otac komentariše na društvenim mrežama. Pretpostavljam da je Stefan mislio na to što je Osman objavio da je bio sa nekim devojkama, a to mu utiče na reputaciju. On je prestao da misli da moju repotaciju, kada bude ohladio glavu, mislim da će shvatiti šta mi je uradio - ispričala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je imala potrebu da ispriča sve o izvesnom gospodinu Žabcu, sa kojim ju je spajao Osman, te je zadrugarka ispričala iz svog ugla gledanja.

Ja želim da se izvinim gospodinu Žapcu, kada je Osman to objavio, i njemu i njegovoj porodici se izvinjavam, tu se radi o drugom momku, postoji povezanost sa žabama, mlad momak, 33 godine, koji je imao neku foru sa žabama. Ali nema veze sa gospodinom Nebojšom. Taj momak nije u dobrim odnosima sa Stefanom, imaju neki privatan problem, to ćeš morati njega da pitaš kada bude došao - tvrdila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga