AKTUELNO

Sigurno ćete se iznenaditi.

Iako se "Zadruga 3" završila pre nekoliko nedelja javnost ne prestaje da bruji o aktuelnim zadrugarima koji dižu prašinu gde god da se pojave.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog neverovatnog interesovanja publike odlučili smo da zavirimo u telefone bivših zadrugara i na taj način saznamo šta se krije na pozadinama njihovih mobilnih uređaja.

Mima Živković, zadrugarka koja će ostati upamćena po svom raskošnom glasu, ali i oštrom jeziku na pozadini telefona drži svoj selfi sa psom, koji joj je sigurno mnogo nedostajao tokom proteklih deset meseci. Osim toga tu je i dosta aplikacija društvenih mreža, ali i igrica, koju sigurno igraju njeni sestrići koje je često spominjala u "Zadruzi 3".

Foto: Privatna arhiva

Atraktivna zadrugarka koja je važilaza jednu od najlepših u Beloj kući, Jelena Pešić, na pozadini svog telefona ima devojčicu koja je zagledana u nebo dok u ruci drži fenjer. Izgleda da Jelena voli umetnost i simboliku, a sigurno je da ovakvu pozadinu niko nije očekivao.

Foto: Privatna arhiva

Zadrugarka koja je podigla ogromnu prašinu javnosti, što svojim burnim ljubavnim vezama, što britkim jezikom i brutalnim komentarima o pojedincima svakako je Ivana Šopić. Pozadina njenog telefona je tema koju stavlja sam sistem, a među aplikacijama se može primetiti da Ivana ima mnogo interesovanja za razne teme.

Foto: Privatna arhiva

Doktor rijalitija, kako je sam sebe prozvao, Edis Fetić na pozadini svog telefona drži sliku sa svoje troje dece. Edo je često u rijalitiju bio tužan zbog njih troje, kojima je obećao ček i svoje honorare.

Foto: Privatna arhiva

Jedan od najoštrijih zadrugara Marko Đedović na pozadini svog telefona drži pravu mašineriju, fotografija pokazuje kako funkcionišu zupčanici u satu i kako jedan drugog pokreću. Osim toga novinar redovno prati naše portale, kao i društvene mreže gde je veoma aktivan.

Foto: Privatna arhiva

Pobednica teće sezone Iva Grgurić uspela je da očuva svoju ljubav sa Filipom Đukićem, pa upravo njihova zajednička fotografija krasi pozadinu njenog telefona.

Foto: Privatna arhiva

Autor: R.L./O.B.

#Edis Edo Fetić

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Marko Đedović

#Mima Živković

#Zadruga