AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Milan Milošević u večerašnjem izdanju emisije ,,Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare i to Jovanu Tomić Matoru, Boru Santanu i Baneta Čolaka

Kada si izašao iz Zadruge, rekao si da nećete živeti zajedno, da nema ništa od vaše veze. Sudeći po onome što si pričao sa ljudima, ti si se u velikim problemima našao sa Milicom zbog njenog stana, salona? Čak sam imao informaciju i da si policiju pozvao u Novom Sadu? - upitao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u super odnosima, volimo se. Ona je danas bila sa mnom, trebali smo da idemo u spa centar, ali sam imao privatnu snimku. Ona ima probleme, ali ne zbog nas. Ja se ne razumem u taj posao, ona je ostavila... Sutra će ona već popričati sa advokatom, mi ćemo sve izneti u u utorak. Ja imam te snimke ovde, mi smo došli u taj salon i ta gospođa Tanja, tražili smo račune, da vidimo šta ste platili, Milica je nju ovlastila kao šefa. Ona nikakve račune nije vadila, pozvala je nekog čoveka da joj pretim, a nisam. Privatne ljude je zvala, da meni neko priđe. Ja sam samo izašao i pozvao policiju da dođu preventivno, da ne dođe do problema i fizičkog konflikta i da prijavim krađu novca. Tu je došla policija, onda je došao neki njen auto, kada su videli policiju, oni su otišli. Neću da pričam u njeno ime, kada bude popričala sa advokatom, onda ćemo. Mi ne želimo da nas neko pravi budalom i da plaćamo duplo. I sestra Mirela je poslala novac, samo da ona pokaže račune šta je platila. Ta gazdarica je rekla da nije plaćala to redovno - objasnio je Bora i dodaje:
Ona će doći u Beograd da živimo zajedno, da li će ona nastaviti posao, da uzme novi lokal, ili u starom, pa da putuje, ja ne znam. Neću da pričam - završio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga