AKTUELNO

Matora ističe da je bilo jako neprijatno.

Priliku da odgovaraju na pitanje publike i voditelja Milana Miloševića večeras će, u emsiji "Narod pita", imati bivši učesnici "Zadruge 3" Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Bane Čolak.

Milan je pitao Matoru da objasni šta se dogodilo sa Sanjinim bivšim vernikom.

Ja sam se danas u Premijeri trudila da ostanem suzdržana. Desilo se to, mogu da demantujem, da nisam pretučena. Došlo je do fizičkog obračuna. Ja jesam rekla da je taj lik nebitan, opsovala sam. On je nju najviše povredio u životu, i pod adrenalinom, sam rekla svašta kad mi je Luna prenela u Zadruzi da je viđen sa Sanjom. Bilo je ružno, ne bih da pričam o tome, da me neko izvuče iz taksija i olupa. Ja sam imala i problem sa jednim našim fudbalerom, pa sam rešila situaciju za 15 minuta. Mnogo je ružno da dođeš u restoran u kom ja jedem svaki dan, da me izvučeš iz taksija. Na ručku sam bila sa Šopićkom i njenom drugaricom. Nisam znala da je on u restoranu. Osećala sam se lošim. Zvala sam taksi, i taman kad sam ušla,on je prišao i krenuo da me izvlači. Izvukao me za ruku, otvorio vrata od taksija, izvukao me i lupio mi šamar. Posle sam ja krenula na njega, mi smo krenuli da se koškamo. Bio je tu dečko koji jede svaki dan tu, koji je sprečio dalji incident. Ispostavilo se da je to Ratko Varda. Ja neću dalje da nastavljam. Niko me nije napao za šest godina koliko sam u rijalitiju. Ja mogu da se pobijem, ali ne mogu da vratim kao muškarac. Bilo je neprijatno i odvratno - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada kad mi je lupio šamar, pitao me je "Znaš ti ko sam ja", ja nisam odmah prepoznala. Viđala sam ga samo na Sanjinim slikama. Bilo je šta je bilo. Opsovala sam, rekla sam ružne reči. Ja se sada izvinjavam, ali da se desi ovakva stvar. Zamerila sam Šopićki što se oglasila, što se mene tiče taj konflikt je završen. Ja sam Sanju nazvala i bila sam uznemirena, htela sam i da je blokiram. Sanja je došla ispred moje zgrade. Moji roditelji su se prepali, mislili su da sam na urgentnom. Ja im se nisam javljala, jer to je trajalo nekih sat, sat i po vremena. Bilo je ružno i neprijatno - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Jovana Tomić Matora

#Košarka

#Košarkaš

#Sanja Stanković

#Zadruga