AKTUELNO

To je njena oaza mira!

Bivša zadrugarka Jelena Pešić privukla je veliku pažnju kada je najavljeno njeno učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima ,,Zadruga".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Jelena je osvojila simpatije publike, ali i zadrugara, a glavna tema je bila njena bliskost sa Markom Miljkovićem, inače dečkom Lune Đogani. No, mi smo rešili da to ostavimo po strani i zavirimo u njen porodični dom.

Kako se može primetiti, njenim domom dominiraju zemljani tonovi, a svaki detalj kao da ima svoju priču i razlog zašto je tu.

Foto: Privatna arhiva

Počnimo od dnevnog boravka, gde Jelena najviše vremena i voli da provede. Kako nam je zadrugarka ispričala, opremljen je u etno stilu, a kao neko ko izuzetno poštuje tradiciju, što je i dokazala takmičenjem u rijalitiju, u ovom delu kuće voli da se opusti i pročita neku knjigu.

Po zidovima smo zatekli umetničke radove koje je dobijala na poklon. Pešićeva ističe da u ovaj deo kuće zalazi kada želi da se osami i bude sama sa svojim mislima.

Foto: Privatna arhiva

U dnevnom boravku u prizemlju Jelenine kuće zatekli smo posudu iz koje pas Rita jede, kog je dobila na poklon za rođendan, dok je bila na velelepnom imanju,

Foto: Privatna arhiva

Kako je porodična kuća Pešića na dva sprata, u drugom dnevnom boravku možemo zateći urbaniji i moderniji nameštaj i tehniku, gde Jelena voli da provodi vreme sa svojim prijateljima i bližnjima.

Foto: Privatna arhiva

Jelena nam je otvorila i vrata svog kupatila, gde voli da provodi, kao i svaki nežniji pol, mnogo vremena. Kako nam je ispričala, ovde voli da se opusti, uživa u svim blagodetima krema, maski za lice, kada god joj to obaveze dozvole.

Foto: Privatna arhiva

Terasa je za Jelenu poseban deo porodičnog kutka, jer se uglavnom njena porodica tu i okuplja. Tu vreme voli da provodi sa bratom Pecom, a kako imaju mnogo toga da nadoknade, sigurno je da tu zajedno uživaju.

Foto: Privatna arhiva

Došlo je vreme da zavirimo u Jeleninu spavaću sobu, ali smo tu naišli na prepreku, jer je zadrugarka htela da ostane mistična, te nam je poručila.

- Spavaću sobu mogu videti samo pojedini - izjavila je Jelena kroz osmeh.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Stefan Karić

#Zadruga