AKTUELNO

Proveli smo dan sa Tarom, saznali sve novosti o ljubavnom životu, muzičkoj karijeri, zatekli smo je u studiju kako radi na prvim pesmama, a otkrila je i o novom dečku sve.

Bivša zadrugarka i buduća muzička zvezda Tara Simov odlučila je da svoj napor i trud uloži u muzičku karijeru. Nakon ljubavnog brodoloma, Tara je uspela da sve ostavi iza sebe i pronađe ono što je inspiriše.

Sastali smo se sa njom kako bi nam ekskluzivno otkrila sve detalje o muzičkoj karijeri, pesmama, pa i to da li će neku posvetiti bivšem dečku Mateji Matijeviću. Odmah na početku Tara nam je otkrila u kom smeru će se kretati kada je muzika u pitanju.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Moj pravac je urbanija i modernija muzika, koja interesuje publiku koja mene prati - započela je Tara.
Naša saradnja je počela sasvim slučajno, mi smo prepoznali potencijal u Tari, gledali smo kako peva, ona je brutalno talentovana, radili smo hip-hop i rep fazon - nadovezao se Ivan, inače deo Tarinog tima.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ja sam neko ko je kroz Zadrugovizije birao pesme u kojima se ja pronalazim, a glavni plan mi je da se oslobodim treme - dodala je Simova.

Fanovi željno iščekuju da čuju Tarin muzički prvenac, a mi nismo mogli a da je ne upitamo da li će nekome posvetiti prvu numeru, budući da je poznata kao zadrugarka koja kroz stihove ublažuje ljubavnu bol.

Apsolutno bez posvete, lepo mi je u ovom momentu sa tim momkom sa kojim provodim vreme - objasnila nam je zadrugarka.

Ostavili smo Taru u studiju, a vi u nastavku možete pogledati kako je izgledalo druženje sa bivšom zadrugarkom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Tara i Mateja

#Zadruga