AKTUELNO

Jezive pretnje dobio je ovaj bivši zadrugar.

Marko Đedović je neko ko je svojim oštrim komentarima obeležio treću sezonu rijalitija "Zadruga". Novinar nije krio netrpeljivost prema pojedinim stanarima Bele kuće i vrlo često im je bez pardona u lice govorio sve što o njima misli, a zbog svojih argumenata često se nalazio na udaru, što je i sada slučaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je o zastrašujućim porukama - upozorenjima na društvenoj mreži Instagram, gde mu je javljeno da se navodno priprema ubistvo njegove porodice, ali i njega samog! Marko nije časio časa, već je odmah sve objavio i otkrio na koga sumnja.

Foto: Instagram.com

Hej, imam informaciju da će neko da ti ubije porodicu i tebe. Pazi šta radiš. Ne spominji Lunu ni marka. Ozbiljno je. Shvati ovo najozbiljnije. Da li ste razumeli poruku - glasila je pretnja koja je stigla Marku Đedoviću, a on je zatim pokazao i šta je odgovorio.

Foto: Instagram.com

Ma ovo je pravna država, ja verujem u institucije. Ne brinem se puno - napsiao je Marko i jasno stavio do znanja svima da se ne plaši pretnji koje mu stižu sa raznih Instagram profila.

Ko stoji iza pretnji upućenih Marku Đedoviću i kako će se ova jeziva priča na kraju završiti, kao i da li će Luna i Marko stati na put svojim fanovima koji, kako se sumnja, šalju ovakve poruke, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Marko Đedović

#Rijaliti Zadruga

#pretnje