AKTUELNO

Popularni pevač Saša Kapor pametno je iskoristio proteklih nekoliko meseci, koliko su zabranjeni nastupi zbog pandemije koronavirusa, te je spremio preostale ispite na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo, a pre nekoliko dana i odbrani završni rad i zvanično postane diplomirani inženjer saobraćaja!

Sa prijateljima na Fejsbuku podelio je fotografije s odbrane završnog rada, podelio svoju priču i motivisao sve da nikada ne odustanu od svojih snova.

Foto: Instagram.com

- Još jedna životna etapa je uspešno završena! Jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje covek nosi sa sobom. Upisao sam Mašinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspešno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam ž da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav, a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo - napisao je Saša, a potom dodao:

Foto: Instagram.com

Naravno, obaveze prema porodici i čestim putovanjima stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama. Međutim, pandemiju koronavirusa, koja je zadesila ceo svet, sam pozitivno iskoristio kako bih uspeo da ispunim svoj san. Uspeo sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja. Ovim putem želeo bih da se zahvalim prvenstveno svome ocu na bezrezervnoj podršci i što je uvek verovao u mene i podržavao u svim životnim izborima, kao i mojoj supruzi Nikolini, a posebno mentoru i drugim članovima komisije kao i mojoj dragoj šefici studentske službe. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer zaista nikada nije kasno da ostvarite iste - poručio je Kapor.

Autor: D.T.

#Saša Kapor