AKTUELNO

Smetaju joj loši komentari kojih ima mnogo i smatra da ih ne zaslužuje.

Pevačica Ivana Krunić i dalje ne ne može da se izbori sa brojnim negativnim komentarima koji stižu na račun njenog učešća u "Zadruzi". Ponovo su je pokolebali negativni komentari na Jutjubu, te je ovaj put poželela da svima stavi do znanja da ih nije zaslužila, budući da su pojedinci u rijalitiju, kako ona tvrdi, po mnogim aspektima bili znatno gori od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde sad mi recite iskreno, da li ste realni?! Posle dužeg vremena sam ušla na Jutjub klipove u kojima sam učesnik i ne mogu da se načudim nekim vašim zaključcima! Da li je moguće da pored mnogih učesnika rijalitija, koji su pokazali najgore moguće ljudske osobine i odluke, a za koje nalazite opravdanje, kao što je zlo, prostitucija, kriminal, narkomanija, fizičko nasilje, izdaja, vi meni nalazite manu zato što sam često menjala raspoloženje zbog faktora koji su me okruživali?! Da li sam ja osoba koja je zaslužila ovoliki hejt zbog toga što nisam odabrala muškarca koji je po vašem ukusu? - započela je Ivana, pa dodala:

- Volela bih da od svih vas koji sudite o nama poslušam iskrene životne priče, jer samsvesna da ste svi pravili životne greške. Ali, da li ste zbog toga zaslužili da budete vređani? Niste, naravno! Ljudi ste! Svi se borimo za svoju sreću. To je suština naših života, jer svako od nas ih ima samo jedan na dar.

Autor: D.T.

#Ivana Krunić

#Zadruga