AKTUELNO

Kako smo saznali, bivši dečko Sanje Stanković, inače Matorine bivše devojke, fizički ju je napao ispred jednog prestoničkog restorana, gde je došlo do tuče.

Nakon što smo saznali da je Jovana Tomić Matora pretučena od strane bivšeg dečka Sanje Stanković, kontaktirali smo njene cimere iz rijalitija ,,Zadruga 3". Prva nam se odazvala Jelena Pešić, koju smo zatekli ovom lošom informacijom, te je bila potpuno šokirana kada smo je obavestili šta se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku, prvi put to čujem od tebe. Moraću da vidim sa njom, da se čujem sad. Stvarno sam u šoku! - rekla je Jelena.

Ljubavni par Ana Korać i David Dragojević kao jedni od najboljih Jovaninih prijatelja su ostali takođe skamenjeni na ovu informaciju, te su odmah odlučili da se upute ka njoj i provere kako joj je.

Ne mogu da verujem, katastorfa, sada ćemo ići do nje - rekla je šokirana Ana.

Foto: Pink.rs

Bane Čolak kao osoba koja se intezivno druži sa Jovanom i Sanjom nije krio da je besan zbog svega što se desilo. Javno je osudio nasilje nad ženama, pa nam je otkrio da li mu se Jovana ikad požalila da je imala probleme sa Sanjinim bivšim momcima.

Strašno brate, iskreno, ja sam u šoku, sad sam video na portalu, ne znam iz kog razloga bilo koji Sanjin bivši dečko da Matoru tako fizički ugrozi. Nije mi jasno zašto, Matora se divno ponašala prema njoj i dan danas su u dobrim odnosima. Sad kad više nemaju ljubav, cene se i poštuju. Matora nikad nije rekla nijednu ružnu reč za Sanjinog bivšeg dečka. Osuđujem svako nasilje, pogotovu nad ženama, ona jeste džek, ali to je blam i katastrofa! Dići ruku na ženu iz bilo kog razloga je dno dna. Mi se redovno čujemo, nikada mi se nije požalila da je neko dira, ja bih to prvi znao. Ja znam da je ljudi gotivi, ali gnev bivšeg dečka je sad eskalirao. Možda je nekad nešto Matora rekla za njega, ako je to ovaj poslednji dečko, Sanja je iz te veze uplovila u vezu sa Matorom, pa kada su raskinule, ona je rekla da su raskinule zbog njega, ali šta god da je rekla, ne postoji opravdanje za nasilje. Ja smatram da je moglo sve rečima da se završi - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga