AKTUELNO

Nećete verovati šta ih je odalo!

O burnoj aferi Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša koja je započeta u "Zadruzi", a koja se nastavila i napolju, a onda završila na loš način, znaju svi. Maja je istakla da je rešila da stavi tačku na odnos sa bivšim košarkašem, a on nije želeo preterano da komentariše sve što se desilo. Međutim, sada su uhvaćeni na delu!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, od juče se spekuliše da su Maja i Janjuš ponovo zajedno, a kao dokaz za to bila je činjenica da je njihova bivša cimerka Dragana Mitar objavila sliku sa Marinkovićevom iz kafića, a nedugo potom i sa Janjuševićem. Međutim, kako na tim fotkama nisu bili zajedno nijednog trenutka u kadru, ostala je nedoumica da li su oni zaista ponovo zajedno ili ne. Ali, jedan detalj je siguran pokazatelj da su Maja i Janjuš juče bili u istom društvu.

Kada pogledate sliku Dragane i Janjuša iz kafića, na kojoj su sa njihovom decom, Maja nije u kadru, ali se na stolu nalazi telefon sa crvenom maskom!

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Isti ovakav telefon poseduje Maja, što se može videti na jednoj od fotki koja je nastala kada je ona, samo dan posle izlaska iz Zadruge, u emisiji "Premijera - Vikend specijal" pokušavala da na telefon dobije Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo definitivno ne može biti koincidencija, zar ne?

Autor: N.V.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš