AKTUELNO

Šok i neverica!

Bivši ljubavni par Dado Glišić i Zerina Hećo rešili su da javno iznesu sav prljav veš. Naime, kako se može videti, Zerina je dobila poruku od nepoznate devojke, koja je istakla da je provela noć sa Dadom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sinoć je tvoj dragi Dado bio u stanu sa mnom. A znaš ko sam ja? Ona što te proganja i kako kaže da si ljubomorna na mene. Je*ali smo se celu noć. Ako želiš dokaz, mogu ti reći da sam u ladici našla tvoje pape od bebe. Jadnice jedna! - poručila je Zerini nepoznata devojka, što je ona skrinšotovala i objavila uz poruku.

- Ime dotične osobe neću otkrivati jer nikome ne dajem više besplatnu reklamu, draga moja da ti javno odgovorim na ovo, mene ne zanima dotična šta dotični i ti radite, što se tiče papica moje bebe, možete ih poslati poštom. Dosta mi je više psihičkog maltretiranja, maltretiranja medija i ovih psihopata što bi preko moje grbače u novine. Dosta mi je psihijatrije ja vas ne diram, nemojte ni vi mene. Poz za gospodu, a vaš intimni život objavljujte samostalno, ne preko mene - poručila je Zerina. 

Foto: Instagram.com

Međutim, to nije sve. Dado je imao odgovor na Zerinin prethodni post, a onda mu je ona uzvratila.

Foto: Printscreen YouTube/Dado Glišić

- Moj advokatski tim sve slika i već se vrše konsultacije vezano za tužbu. Ukoliko Zerina nastavi sa konstruisanjem njenih manipulacija i izmišljotina, biće i tužena - poručio je Dado, a Zerina mu je odgovorila.

- Dragi gospodine, s obzirom da se privatno ne oglašavate i pokušavate da napravite od mene budalu sada već javno, ja Vam mogu reći da me slobodno tužite, a ja ću izaći sa dokazima na sud uz protivtužbu. Ne bih ja da pljujem jer onda bih pljuvala sebe, ali ako nastavite da lažete, ja ću morati da se branim i od javnosti na sudu. Nemojte gospodine da ja otvaram i usta ali i dokaze da prilažem. Nije u redu gospodine s obzirom da celi Balkan zna da sam vas i te kako poštovala i prikrivala vaše greške, dosta je Zerini da bude osuđena i da ispašta za tuđe greške. Vi i ja znamo najbolje a sreća imam i napismeno šta se sve dešavalo - napisala je Zerina.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Dado i Zerina izazvali su veliku pažnju javnosti kada je objavljeno da se zabavljaju, a čak je on bio i deo stvaranja njene muzičke karijere. Međutim, izgleda da su ipak naišli na probleme, koje će, kako se čini, rešavati na sudu.

Autor: N.V.

#Dado Glišić

#Zerina Hećo