AKTUELNO

Bivši zadrugar tvrdi da će se lažima i klevetama baviti njegov advokatski tim.

U sinoćnjem izdanju emisije "Zadruga- Narod pita" Marko Miljković dotakao se aktuelne teme koja je poslednjih dana bila u žiži interesovanja. Mina Vrbaški je iznela tvrdnje o Markovom navodnom korišćenju narkotika, a kao dokaz za to priložila njenu i Markovu zajedničku fotografiju. O tome je sinoć u emisiji govorio i Miljković.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da, Mina Vrbaški je pomenula neku priča iz kluba, a izbacila sliku kad je bila sa mnom u drugom klubu, tako da Mina Vrbaški je potpuno nepovezana devojka i ona izbacuje tako nešto. Dokazano je 1000 puta i ja zaista ne želim da se bavim Minom. Dokazano je od "Zadruge 1", od prvog dana koliko ona laže, izmišlja i lupetara šta stigne - počeo je drugoplasirani učesnik "Zadruge 3".

Foto: privatna arhiva

Marko je potom u emisiji izneo tvrdnje da Mensur Ajdarpašić, sa kojim je trenutno Mina u vezi, fizički nasrće na nju, te da je to i zaslužila.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj na čast, evo kako joj se to vratilo, da je zavolela dečka koji je maltretira, bije, gura, šamara, udara, nabada lakat i slične stvari. Znači jezivo, eto kako joj se vratilo. Stvarno je katastrofa čime se bavi. Eto, neka nastavi da se bavi time. Ja njom neću da se bavim, sramota je šti lažunja. Tu noć kad smo se uslikali, što je izbacila kao sliku sa mnom, kao ona je tu u društvu. U stvari je svratila na pet minuta u nekom jurcanju. U stvari su sa mnom tu bile Marijana i Ana Korać - objasnio je Marko.

Autor: J.Đ.

#Marko Miljković

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški