AKTUELNO

Sin Svetlane Ražnatović odlučio je da služi vojni rok.

Najveća balkanska zvezda ponosna je na svog sina Veljka jer želi da ide u vojsku, iako sliuženje vojnog roka u Srbiji više nije obavezno. Veljko Ražnatović izrazio je želju da ide u vojsku, a porodica ga je u tome podržala.

Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da će svog sina ispratiti u vosjku kako dolikuje.

Foto: Instagram

Veljkova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima - rekla je Ceca i dodala:
Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom detetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa

Foto: E-stock

Veljko je poželeo da krene očevim stopama i započne vojnu obuku. Kako mu obaveze oko fakutleta ne dozvoljavaju da služi svih šest meseci, Arkanov naslednik će verovatno biti na tromesečnoj vojnoj obuci.

- Veljko će imati pravi srpski ispraćaj. Nema tu nekih posebnih običaja, ali ćemo ga, verujem, ispratiti u duhu tradicije uz trubače i Marš na Drinu –rekao je Veljkov kum Borislav Pelević. Veljku je kum spremio poseban poklon, stvar koja je pripadala Arkanu, ali da ne želi da javno otkriva o čemu se radi.

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'