AKTUELNO

Čist račun - duga ljubav!

I dalje je u toku emisija Zadruga 3 - "Narod pita", a večerašnji gosti, Luna Đogani i Marko Miljković spremni su da odgovaraju na pitanja gledalaca i trpe sve njihove kritike.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam novu pesmu, bila je spremna pre Zadruge 3, baš opisuje mene i ceo haos koji mi se dešava, ali ne planiram da bude puštena skoro - odgovorila je Luna na pitanje sa Tvitera.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Luna se iz*ebala u rijalitiju, isponižavala, a sada hoće da bude nova osoba. Bitno da se grudi vide - još jedan je komentar sa Tvitera.
Da, nemam problem da kažem, ljudi će me uvek gledati kroz to što sam radila, ali ja idem dalje, radiću na sebi. A grudi sam debelo platila, da bih ih pokazivala - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Feniks na vezi, Luna zna. Vidi se da ste srećni, samo završite svoj odmor. Imate i najviše obožavalaca i najviše hejtera - rekla je gledateljka.
Kad smo kod fanova, viralan je video gde ti jedan fan daje novac za slikanje i ti si to prihvatila - nadovezao se voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, jedna devojka je rekla da želi da mi da novac, da bih kupila sebi poklon, jer ona nije želela da mi kupuje cveće, plišane igračke. Da sam odbila, uvredila bi se, od tog novca sam odvela svoju ekipu na doručak - objasnila je Luna.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga