AKTUELNO

Spremna na sve!

Goca Božinovska sprema se da oženi sina Mirka Šijana! On je najavio majci da planira brak sa Bojanom Rodić, sestrom Cecine snajke Bogdane Ražnatović, koja se već uselila u njihov porodični dom u Surčinu, a pevačica je rešila da odreši kesu.

Foto: Instagram.com

Još se nije bacila na organizaciju veselja, jer kako stvari stoje s koronavirusom, to će se dogoditi sledeće godine, ako sve bude kako treba, ali zato je organizovala renoviranje kuće u Surčinu, u kojoj će Šijan nastaviti da živi s Rodićkom nakon venčanja. Ovu vilu svom sinu Mirku i ćerki Zorani ostavio je pokojni otac Zoran Šijan, ali u njoj je nakon razvoda i njegove smrti ostala da živi pevačica s decom.

Kako se navodi, Božinovska i njen sin već su napravili plan renoviranja, a sve će ih koštati oko 50.000 evra. Folk zvezda želi da sve bude novo i doterano kada Bojana Rodić postane njena zvanična snajka. Goca godinama nije ništa radila oko kuće, ali sada, kada je stigla još jedna osoba, mora na njoj da poradi. Ona se nada i unučetu, pa je i to još jedan od razloga što je rešila da neke prostorije u svom domu sredi i da im novi izgled. Mirko i Bojana su već odabrali nameštaj, a Goca se u to nije mešala.

Inače, i na bazenu će biti određenih radova. On je već oštećen jer se godinama koristi i došlo je vreme da se sredi. Urediće i dvorište, ubaciće novo cveće i tuje jer pevačica želi da njena snajka ima utisak da živi u bajci. Otkako je u vezi s Mirkom, Bojana uživa kod Goce, koja je voli kao da joj je ćerka. Pevačica je za nedavno rekla da će ona sve da im sredi što treba, a da je njihov jedini zadatak da joj podare unuče.

Foto: Instagram.com, E-Stock, Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Bojana Rodić

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan