AKTUELNO

Ona je osetila posledice pandemije koronavirusa i to se odrazilo na njene finansije.

Pevačica Selma Bajrami već dugo živi u Beču, a prema pisanju domaćih medija, njena finansijska situacija je u poslednje vreme navodno veoma loša.

Kao pevačica, Selma nema stalne prihode u Austriji, pa je od prošle godine navodno postala korisnik socijalne pomoći koja se u toj državi dodeljuje samohranim roditeljima, piše "Kurir Stars".

Foto: Privatna Arhiva

Kako se navodi, dok nije počela pandemija koronavirusa, pevačica je povremeno nastupala u Beču i okolini, a ponekad i u susednim državama. Međutim, usled pandemije koronavirusa koja vlada u celom svetu, ona nema posla i poslednjih meseci navodno živi samo od socijalne pomoći, zbog čega razmišlja da se vrati u Bosnu i Hercegovinu.

Izvor pomenutog lista navodi da se Selma ne žali da teško živi, ali da kaže da bi joj u domovini bilo lakše. Inače, pevačica je i dalje u lošim odnosima s bivšim mužem Mujom, ocem njenog sina.

Nisam siguran da li joj daje alimentaciju, mislim da ne, jer imaju podeljeno starateljstvo. Ako se ova situacija ne smiri do kraja leta, ubeđen sam da će se Selma vratiti u Bosnu jer ne može da ostane u Beču s tako malim mesečnim primanjima - tvrdi izvor, a pevačica se za sada ovim povodom nije oglašavala.

Autor: Pink.rs

#Selma Bajrami

#pevačica