AKTUELNO

Trpi nesnosne bolove!

Folk pevač Darko Filipović pre nekoliko dana doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u beogradskom naselju Medak, kada se sudario sa vozačem golfa koji je na njega naleteo neprilagođenom brzinom. On se, sve do sada, nije oglašavao u javnosti, a sada je ispričao sve što se desilo.

View this post on Instagram

👌

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official) on

- Izbegao sam smrt za dlaku, bukvalno sam joj gledao u oči. Bilo je strašno! Nisam kriv. Čovek je tolikom brzinom vozio kroz naselje da ga nisam ni video. Kada je udario u moj automobil, okrenuo me je za 360 stepeni. Nisam znao šta me je snašlo. Da sam bio u nekom manjem automobilu, od mene ništa ne bi ostalo. Iskreno, ni ovako ne znam kako sam preživeo. Još uvek sam u stanju šoka i trpim nesnosne bolove. Nakon udesa su me odvezli u Urgentni centar, gde sam proveo pet sati na raznim ispitivanjima, snimanjima... Najveći bol trpim u predelu leve butine, ne znam više šta da popijem da mi bude bolje. Navodno nisam polomio butnu kost, ali me plaši bol koji osećam. Popio sam lekove i dobio neku mast da mažem ugruvanu nogu, ali ne znam šta će biti - rekao je Darko, pa ispričao kako se oseća čovek koji je udario u njega i kolika je šteta na automobilu njegove supruge, koji je pevač vozio u trenutku nezgode:

- Koliko znam, on je dobio dve kopče na glavi i to je sve. Dobro se oseća i ništa ga nije bolelo. U pitanju je mlađi muškarac. Po nekoj mojoj proceni, šteta na automobilu je totalna, ali i da nije, svakako je velika. O tome u ovom trenutku uopšte ne razmišljam. Ne znam ni gde mi je automobil trenutno jer ga je „Parking servis“ odneo sa mesta nesreće dok sam ja bio u Urgentnom centru.

Autor: N.V.

#Darko Filipović