AKTUELNO

Neko je ko je zastupao čvrste i jake stavove, bez dlake na jeziku deset meseci borio se protiv mnogih cimera iz Bele kuće, a ovog puta smo odlučili da otkrijemo svaki kutak njegovog života.

Bivši zadrugar i novinar Marko Đedović jedan je od zapaženijih takmičara treće sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Poznat po svom britkom i oštrom jeziku, Đedović ni posle izlaska sa velelepnog imanja nikome nije ostao dužan, pa je vrlo rado raskrinkao mnoge zadrugare, počevši od Nikole Orozovića i njegovog porno snimka, sukob sa Gagijem Đoganijem, pa sve do suočenja sa Miroslavom Mimom Živković uživo u emisiji ,,Zadruga - Narod pita".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Međutim, mi smo odlučili da zavirimo u njegov porodični dom i vidimo šta se krije kada se kamere i reflektori ugase. Po ulasku u Markov dom možemo primetiti pastelne boje, sa zanimljivim dekoracijama, a ono što nam je privuklo pažnju je fotografija sa sestrom, koju do sada nismo imali prilike da vidimo. Takođe, na polici u dnevnoj sobi zatekli smo mnogštvo knjiga, što i nije tako čudno, budući da je Marko akademski građanin i novinar po struci, što je i isticao svojom elokventnošću tokom boravka na velelepnom imanju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Na polici se takođe mogu primetiti fotografije na kojima je Markova porodica i prijatelji. Kada smo nastavili naš obilazak, pažnju smo bazirali na kuhinjskom delu koji je urađen sa dosta detalja. Kuhinja je potpuno u crno-beloj boli, a nekoliko crvenih detalja, kao i biljke ulepšavaju i upotpunjuju prostor u kom Đedović pravi svoje kulinarske đakonije.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Dnevna soba, gde Marko najviše voli da provodi vreme sa svojom porodicom, opremljena je udobnim nameštajem, na kom sedi i prati omiljene emisije na televiziji Pink, a u tom trenutku smo ga zatekli kako gleda tursku seriju koja je emituje na našem ružičastom programu.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, ono što nam nije promaklo jeste plišana igračka gorile koja se našla na fotelji u dnevnoj sobi, kao i da se crvena boja, koja inače označava ljubav, radost i sreću prolama po celom domu.

Foto: Privatna arhiva

I za kraj, zamolili smo Marka da nam otvori njegovu spavaću sobu, koju do sada nismo nikada imali prilike da vidimo. Skockana i ušukana prostorija u kojoj smo takođe primetili da se i tu nalaze crveni detalji kojima je u potpuniju izgled sobe.

Foto: Privatna arhiva

U nastavku teksta pogledajte kako izgledaju ostale prostorije u porodičnom domu Đedović, kao i šta smo sve tamo zatekli.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: Ognjen Bogdanović

#Dom poznatih

#Marko Đedović

#Zadruga