AKTUELNO

Po izlasku sa imanja odmah se obratila stručnom licu i rešila sve probleme!

Iva Grgurić, pobednica najgledanijeg rijalitija ,,Zadruge 3", jedna je od onih koja je otvoreno pričala o estetskim zahvatima tokom boravka na velelepnom imanju.

Iva je u "Zadruzi" zavela mnoge momke, a Stefan Karić i Filip Đukić su jedini koji su bili ozvaničeni. Međutim, u odnosu na danas, Iva se tokom proteklih 10 meseci dosta promenila.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Na snimanju profila pred ulazak na velelepno imanje, Iva je imala dugu, loknastu frizuru, sa popularnim trendom ,,balejaž". Međutim, kako je vreme prolazilo, Iva je odlučila da promeni frizuru, te je skratila kosu negde pred kraj rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

No, Iva nije jedino frizuru promenila. Podsetimo, Grgurićeva je imala probleme i sa kilogramima, budući da je, kako su zadrugari govorili međusobno, mnogo jela što slatkiše, što slaniše. Dok je bila u vezi sa Karićem, zadrugarka se malo zapustila, te je nabacila koji kilogram viška... Ali Filip ju je ipak uspeo da svoju liniju dovede do savršenstva, te su zajedno provodili sate i sate u radionici vežbajući i šetajući po velelepnom imanju.

Nakon što se rijaliti završio, a kamere imanja se ugasile, Iva je donela odluku da poradi dodatno na estetskom izgledu. Pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" otišla je kod estetskog hirurga i odradila nekoliko zahtava među kojima su popunjavanje jagodica, smanjivanja usana i pilizni za lice kako bi osvežila svoj izgled. Međutim, to nije sve, Iva je nadogradila kosu, kao i mnoge zadrugarke koje su uradile po izlasku sa imanja.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Iva trenutno uživa u svom fizičkom izgledu i nikada nije bila zadovoljnija, što se na njoj i vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga